Sok hűhó semmiért felirattal online

Sok hűhó semmiért felirattal online

Centrál Színház

Színházi előadás

Időpontok

Felirattal nézhető előadás

Az előadás online a https://nezdotthon.hu/ oldalon elérhető. Jegyet vásárolni a Centrál Színház jegyértékesítő oldalán lehet: https://centralszinhaz.jegyx1.hu/. Az emailen kapott jegy tartalmazni fogja a megtekintéshez szükséges kódot.

Megtekintés: Az aktuális események között kurzort a megtekinteni kívánt előadásra kell vinni, hogy megjelenjen a Jegyvásárlás/Belépés menüpont. Itt a Belépésre kattinva, a felugró ablakba az emailen kapott kódot beírva, majd a "Belépés" gombra klikelve már el is indul az előadás. A belépéshez használt kód az első belépéstől számított 180 percig érvényes. Erre az alkalomra rögzített, vágott, nem élő előadás.

A buja és forró Messinában a Leonato-ház hölgyei már nagyon várják a háborúból győztesként visszatérő katonákat, hisz amint a hősök megérkeznek, kezdődhet a kacérkodás és a csábítás örök játéka. A nemek harcát csak ideig-óráig döntik el a csókcsaták és az ádáz szópárbajok, az igazi nehézfegyver itt bizony a pletyka. Akit a világ a szájára vesz, annak nincs menekvés, leterítik - csak reménykedni tudunk, hogy az illetőnek szerencséje lesz, és egy nászi ágyban landol. Shakespeare talán legbájosabb komédiája igazi bolondos, szerelmi kergetőzést ígér.
 

Szerző | William Shakespeare
Fordította | Puskás Tamás
Rendezte | Puskás Tamás

Közreműködők

Beatrice:
Pokorny Lia
Benedek:
Schmied Zoltán
Claudio, firenzei nemes:
Rada Bálint
Hero:
Sztarenki Dóra
Don Pedro, herceg:
Simon Kornél
János gróf:
Vári-Kovács Péter
Leonato, kormányzó:
Papp János
Antonia:
Szabó Éva
Ursula:
Borbás Gabi
Lasponya:
Magyar Attila
Boracchio:
Mészáros András
Margit:
Botos Éva
Furkó szomszéd:
Cserna Antal
Faszál György:
Sáfár-Kovács Zsolt
Jegyző | Ferenc barát:
Endrédy Gábor
Őr 1.:
Fehér Tibor
Hírnök:
Gats Éva
Konrád, János gróf embere :
Ódor Kristóf
{{:message}}

Betöltés...